On som

Les ganes de compartir el nostre oli ens ha portat a arribar a vosaltres de diferents maneres. Oferim el nostre oli a diverses botigues gastronòmiques, vinoteques i agrobotigues en els nostres formats més tradicionals. També ens introduim en el món gastronòmic a través de la restauració. Oferint un format exclusiu per a les taules de diferents restaurants selectes. Quina millor manera de tastar l’oli del Tros que amanint els plats dels millors restaurants del nostre país.

Com que la nostra passió no té límits, també exportem el nostre oli. Sabem molt bé què significa per a un amant del bon gust poder sentir la fragància mediterranea en qualsevol part del planeta, poder-te fer sentir més a prop de casa o simplement experimentar nous sabors.
La venta directa és el nostre punt fort, aquí és on es palpa l’escència dels principis d’Oli del Tros, ens agradar tarctar dicrectament amb vosaltres per poder explicar-vos amb il.lisió tot sobre el nostre suc d’oliva, per això estem en diferents mercats d’alimentació setmanals on podràs conèxiens, tastar el nostre oli i comprartir experiències. Us esperem!

Tant si tens un negoci dedicat a l’alimentació, un restaurant o simplement vols gaudir de l’oli del Tros a la cuina de casa teva, ets benvingut a la nostre família. Contacta amb nosaltres!

 

Pots trobar-nos

Cada setmana ens trobaràs a diferents punts del territori amb els nostres productes