TERMES I CONDICIONS DE COMPRA

Per a tramitar una comanda a la botiga online de Oli del Tros, serà imprescindible l’acceptació dels següents termes i condicions:

OBJECTE

Les Condicions Generals de contractació recollides en aquest document s’apliquen a totes les transaccions comercials que es realitzin a través de la plataforma de botiga online www.olideltros.com el titular de la qual és Pol Mallén Almirall., DNI 47846118T i amb domicili a C/Josep Maria de Sagarra 7, (Roda de Ter), i que porten per fi generar una comanda (Ordre de Compra).

ADHESIÓ A LES CONDICIONS GENERALS

Generar una Ordre De Compra (comanda), expressa l’acceptació de totes les Condicions Generals recollides en el present document. La botiga està dirigida per Oli del Tros i es reserva el dret a canviar aquests Termes i Condicions íntegrament, o qualsevol part d’ella, en qualsevol moment sense previ avís. El client no està obligat per les clàusules de Termes i Condicions que hagin estat modificades després que la comanda s’hagi realitzat. En comprar productes a la nostra botiga, el client accepta aquests Termes i Condicions. Mitjançant l’acceptació dels Termes i Condicions, el Client es compromet a rebre materials promocionals enviats per a informar sobre ofertes especials, nous productes, etc.

PROCÉS DE COMPRA

 • Poden ser Clients de la nostra Botiga persones que tinguin 18 anys d’edat i amb plena capacitat jurídica.
 • Tots els productes disponibles a la nostra botiga es troben físicament en estoc en el nostre magatzem i el seu estat és actualitzat tots els dies. No obstant això, la informació sobre la disponibilitat dels productes pot variar sense previ avís.
 • El preu dels productes inclou IVA, el preu de cada producte és determinat en realitzar la comanda, és vinculant i no canviarà fins que es realitzi el pagament.
 • Les despeses de va enviar s’especificaran en la tramitació de la comanda abans de la seva tramitació.
 • La botiga es reserva el dret de modificar els preus dels productes disponibles a la botiga, la introducció de nous productes, fer i retirar ofertes especials en els llocs web de la botiga o fer canvis en els llocs web.
 • En el cas dels productes que tenen un preu especial, o els productes que estan a la venda, les comandes s’executaran en l’ordre en el qual les comandes van ser confirmades en el nostre panell de venda electrònica. El nombre d’elements que tenen un preu especial o estan en oferta és limitat. Els preus especials són vàlids únicament durant un període de temps específic. El client no podrà reclamar un reemborsament, que és la diferència entre el preu especial i el preu normal, si la comanda es va realitzar després del període disponible a un preu especial.

COMANDES

 • Les comandes es realitzen emplenant el formulari de comanda que es troba en la nostra pàgina web www.olideltros.com, les comandes han d’estar correctament emplenats amb totes les dades requerides per a la inequívoca identificació del client de la compra.
 • Les comandes únicament poden ser realitzats per persones registrades i que tinguin un compte a la nostra Botiga, o aquelles que proporcionin tota la informació necessària per a dur a terme la transacció.
 • La botiga es reserva el dret de verificar la comanda. Si no hi ha contacte amb el comprador o la comanda no es pot confirmar, la botiga es reserva el dret de suspendre la realització de la comanda.

LLIURAMENT

 • Els enviaments es realitzaran a tot el territori peninsular. Per a enviaments a les Illes Canàries /Balears, Ceuta i Melilla, i internacionals consultar directament amb (info@olideltros.com o comunicant-se amb el telèfon 659833498)
 • La botiga executa les comandes dins de les primeres 48 hores (de ser dies laborables) després de rebre el pagament. Si hi ha algun problema per a executar la comanda, els clients seran informats immediatament d’això. Per execució de la comanda ens referim a enviar la mercaderia al client.
 • Els lliuraments són realitzats per una empresa de missatgeria.
 • La botiga no es responsabilitza per danys o pèrdues dels béns generats per l’empresa de missatgeria.
 • La botiga no es responsabilitza dels enviaments que no hagin estat lliurats pel servei de missatgeria per responsabilitat dels clients (sense contacte, ningú a casa, adreça de lliurament incorrecte) o fallada del servei de missatgeria. A més, la botiga no es responsabilitza per la detenció de paquets pel control de les autoritats (per exemple, duanes). El servei de missatgeria realitzarà diversos intents per a lliurar l’enviament. Si no es lliura per qualsevol de les raons anteriors, l’enviament es considera lliurat.

FORMA DE PAGAMENT

Oli del Tros admet per a la botiga online la següent forma de pagament: Pagament amb targeta, Transferència bancària.

DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS

En relació a la Directiva 2011/83/O.E. del Parlament Europeu i del Consell del 25 d’octubre de 2011, sobre drets dels consumidors, es modifica la Directiva 93/13/C.E.E. i la Directiva 1999/44/C.E. del Parlament Europeu i del Consell i es deroga el Consell Directiva 85/577/C.E.E. i la Directiva 97/7/C.E. del Parlament Europeu i del Consell Text pertinent a l’efecte de l’E.E.E. el venedor haurà de notificar al client que té dret a rescindir el contracte dins dels 14 dies a partir del dia que es va rebre la comanda.

 • El client pot alçar el seu dret de desistiment durant els 14 dies naturals des de la recepció de la comanda, emplenat / enviant-nos formulari de desistiment.
 • El reemborsament només és possible si tots els requisits establerts en els presents Termes i Condicions s’han complert.
 • Els productes retornats han d’estar en el seu embalatge original i en perfectes condicions.
 • Les despeses de missatgeria d’aquesta devolució de la comanda seran a càrrec del client.
 • La tramitació de la devolució o cancel·lació d’una comanda es realitzarà a través de correu electrònic info@olideltros.com indicant dades de la comanda i el motiu.
 • El reemborsament de la comanda es realitzarà per transferència bancària al compte indicat pel client, dins dels 14 dies naturals, una vegada rebut la comanda en les nostres instal·lacions i comprovant l’estat d’aquest.

SEGURETAT i CONFIDENCIALITAT DE LES DADES

 • Les dades personals de qualsevol tipus són emmagatzemats segons el principi de la voluntarietat completa i estan destinats sola i exclusivament per a l’empresa Oli del Tros. Es limiten al mínim necessari i serveixen únicament per a identificar als compradors i realitzar correctament el processament de les comandes. Cada Client té dret a consultar les seves dades, rectificar-los o eliminar-los, a més de tots els drets que resulten de la legislació vigent.
 • Les dades personals estan protegits d’acord amb la legislació vigent en aquest àmbit de manera que impedeixi l’accés de tercers a aquests.
 • En el cas que el Client expressi el seu consentiment addicional, les seves dades personals seran tractats per la Botiga a fi d’informar el Client sobre les mercaderies, promocions i serveis nous disponibles a la Botiga.
 • En el cas que el Client expressi el seu consentiment addicional, les seves dades personals podran ser conferits per al seu tractament a una altra entitat indicada en el contingut de tal consentiment, a fi que la Botiga aconsegueixi la informació sobre la satisfacció del Client respecte al producte o a l’atenció prestada per la Botiga.
 • Els Clients de la Botiga tenen dret a consultar les seves dades personals, rectificar-los i exigir la seva eliminació.

INFORMACIÓ I PREGUNTES

Si desitja realitzar alguna consulta o necessita més informació pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 659833498 o via email info@olideltros.com