AVÍS LEGAL

  1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Oli del Tros l’informa que és titular dels llocs web: www.olideltros.com, d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, Oli del Tros notifica les següents dades: el titular d’aquesta pàgina web és Pol Mallén Almirall amb NIF/CIF: 47846118T, i domicili social: C/Josep Maria de Sagarra 7, Codi Postal: 08510, Localitat: Roda de Ter, Província: Barcelona. L’adreça de correu electrònic de contacte és: info@olideltros.com.

  1. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés o ús de la pàgina web www.masdesantacreu.com i tots els subdominis i directoris inclosos sota aquesta, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de Oli dl Tros, atorga la Condició d’Usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina www.olideltros.com totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de Oli del Tros proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis emesos per Oli del Tros per a accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Oli del Tros contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en un altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directa o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la Web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies de la web.